pozadie
        logo Brestovec





   logo TJ Dolná Súča    logo Dolná Súča - obec


Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 1. kolo
5. 8. 2023
TJ Slovan Dolná Súča (3) : (4) TJ Jednota Brestovec





vysledok




VÍŤAZNÝ VSTUP DO NOVEJ SEZÓNY - Brestovec senzačne otočil z 1:3 na 4:3
Dolná Súča - Brestovec 3:4 (2:1)

HODNOTENIE ZÁPASU:
Hneď prvý zápas nového súťažného ročníka priniesol zaujímavé situácie, veľa šancí, zápletku, aj dramatický priebeh so šťastným koncom pre hostí z Brestovca, ktorí otočili z 3:1 na 3:4. Hostia začali územnou prevahou a už v 6. minúte Pecha opečiatkoval brvno. V 10. minúte zahrával Obuch priamy kop a jeho strieľaný center tečoval Lukáš Križko do vlastnej brány - 0:1. Domácim sa podarilo vyrovnať v 29. minúte po prvej vážnejšej akcii, keď sa po rohu odrazená lopta dostala k Andrejovi Kučerákovi a ten ju doťukol do brány. V 31. minúte sa po chybe a následnom nedorozumení v obrane hostí presadil Patrik Sedláček. V 37. minúte sa po chybe hostí rútil sám na brankára Sedláček, ale lopta mu odskočila. O 2 minúty sa do veľkej šance dostal Hlávek, ale Niko Havlík jeho strelu zblízka vyrazil. V 42. minúte zahrával rohový kop Valsa, lopta skončila na vzdialenejšej žrdi, odrazila sa k Pechovi, ktorý však zakončil tesne vedľa.

V 56. minúte prihrával Kubica malú domov, kľučku hosťujúceho brankára Patrik Sedláček vystihol a do prázdnej bránky zvýšil na 3:1. V 66. minúte sa do šance dostal hosťujúci Vrábel, ale jeho strela skončila opäť iba na žrdi. Z následného protiútoku sa dostal do šance Sedláček, ktorý bol faulovaný v pokutovom území, ale sám faulovaný nariadenú penaltu nepremenil, keď mu ju Niko Havlík vystihol a vyrazil na roh. Hneď o minútu bol v 16-ke domácich faulovaný agilný Gálik a nariadenú penaltu premenil Róbert Horeš. V 74. minúte vyslal strelu na brankára Hláveka Horeš, ten loptu vyrazil pred dobiehajúceho Pechu, ale jeho úmysel hlavou prelobovať brankára, skončil nad bránou. Následne zahodili domáci dve veľké príležitosti a pykali za to v 80. minúte, keď sa do brejku predral Erik Pecha a prízemnou strelou vyrovnal. Kalich horkosti vypili domáci do dna v 88. minúte, keď zahral rohový kop Filip Bruško a Martin Valsa hlavou pečatil skóre na 3:4. Víťazný gól dosiahol Brestovec aj napriek tomu, že od 82. minúty hral bez veľmi prísne vylúčeného Šimka (po druhej žltej karte).

Emotívny zápas, ktorý držal divákov v napätí až do konca, rozhodoval s chybami na oboch stranách Andrej Škoviera (AR Kristián Oravec, Marián Klimčík).






Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky




H2H:



H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .