pozadie
        logo Brestovec





   logo FKS Nemšová    logo FKS Nemšová


Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 2. kolo
13. 8. 2023
TJ Jednota Brestovec - FK Slovan Nemšová (3) : (0)




VIDEO zo zápasu (nahraný PRIAMY PRENOS):






text k videu




Článok v KOPANIČIAR-exprese:


článok z novín




vysledok



DOMÁCE VÍŤAZSTVO 3:0 S NEMŠOVOU
TJ Jednota Brestovec - FK Slovan Nemšová 3:0 (2:0)

V poradí druhý majstrovský zápas aktuálnej sezóny 2023/24 sa skončil výsledkom 3:0 v prospech nášho celku, vďaka čomu aktuálne vedieme tabuľku 7. ligy ObFZ TN. Kiežby to tak ostalo až do konca sezóny!

HODNOTENIE ZÁPASU:
Už v 1. minúte vysunul Valsa hlavou Čerešňu, ale jeho dvojnásobnú šancu ukončil spoľahlivým zákrokom Machara. Z následného rohového kopu sa domáci dostali do trojnásobného zakončenia, ale ani jedna zo striel neskončila v sieti. O 2 minúty mali príležitosť aj hostia, no Niko Havlík Podkopčanovu strelu kryl. V 15. minúte Valsa vysunul Ondreja Čerešňu a ten z uhla od zadnej žrde rozvlnil prvýkrát sieť (1:0). V 42. minúte zahrávali domáci po zbytočnom faule hostí z uhla priamy kop, Filip Bruško posadil loptu na hlavu Mária Žúrka, a ten z 5-ky zvýšil na 2:0.

V 66. minúte po centri Žúrka hlavičkoval zblízka Valsa, ale Machara reflexívne vyrazil. O dve minúty, po skvelej narážačke s Čerešňom, sa zoči-voči Macharovi ocitol Pecha, ale bránu vo veľkej šanci prestrelil. V 71. minúte sa po chybnej rozohrávke hostí dostal k lopte Ondrej Čerešňa, ktorý vycvičil stopérsku dvojicu a prestrelil brankára Macharu - 3:0. V 75. minúte vyslal delovku na domáceho brankára D. Machara, ale Havlík vyrazil loptu na roh. V 89. minúte vyslal krásnu strelu zdiaľky na bránku Nemšovej Nálepa, ale tentokrát bravúrne zasiahol Machara. Hostia, napriek tomu, že podali dobrý výkon, nedali ani čestný gól.

Pred 150 divákmi bez chýb rozhodoval Ján Osuský (AR Senad Bukva, Sandra Matejovičová)

LEN TAK ĎALEJ CHLAPCI!






Rýchly prehľad zápasu:


rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:


detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:


Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:


Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):


Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky



H2H:


H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):


Videozáznam zo zápasu





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .