pozadie
        logo Brestovec





   logo OŠK Trenčianske Stanobce B    logo OŠK Trenčianske Stanobce B


Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 3. kolo
19. 8. 2023
OŠK Trenčianske Stankovce B (2) : (2) TJ Jednota Brestovec





vysledok




Článok v KOPANIČIAR-exprese:


článok z novín



CENNÝ BOD ZO STANKOVIEC
ŠK Trenčianske Stankovce B - TJ Jednota Brestovec 2:2

HODNOTENIE ZÁPASU:
Hra bola zo začiatku vyrovnaná, ale postupne prebrali iniciatívu v zápase domáci hráči, ktorí mali viac z hry a loptu častejšie na svojich kopačkách. Do vyložených šancí sa však nedostávali, chýbalo presné zakončenie. Na gól sa čakalo až do 36. minúty, keď Čerešňa poslal loptu nešťastne za chrbát svojho brankára – 1:0. Záver polčasu patril Brestovcu, keď bol v 45. minúte v 16-ke faulovaný Valsa a z pokutového kopu vyrovnal Vido,ktorý len minútu predtým vystriedal zraneného Čerešňu.

Ani v úvode druhého polčasu nebolo tempo zápasu príliš vysoké a hra bola vyrovnaná. Na hracej ploche sa neskôr pritvrdilo a v 57. minúte bol vylúčený Hudec za faul bez lopty. Domácich hráčov to nevyviedlo z rytmu a v 60. minúte bol v gólovej šanci Antošík, ale brankár mu strelu vyrazil. V ďalšej šanci bol v 66. minúte Fero, ale bol z toho len roh. Potom prišla šanca Pavlisa, no brankár Hučko opäť podržal. V 76. minúte vystrelil delovku Pecha, domáci brankár strelu vyrazil pred seba a F. Bruško ju dorazil do siete – 1:2. V 86. minúte kopali pokutový kop domáci hráči za ruku hostí v šestnástke. Pokutový kop bezpečne premenil Škvarka – 2:2. V nervóznom závere gól už nepadol, hoci šancu mal ešte hosťujúci Bruško a zápas sa skončil remízou.

V tabuľke sa po treťom kole nachádzame na druhom mieste pod tímom FK Horná Súča.

Brestovec do toho!






Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .