pozadie
        logo Brestovec





   logo Očkov


Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 6. kolo
10. 9. 2023
TJ Družstevník Očkov (2) : (5) TJ Jednota Brestovec





vysledok




Z OČKOVA VEZIEME TRI BODY

HODNOTENIE ZÁPASU:
V 1. minúte Pecha krížnou loptou našiel Némethyho, ktorý z prvej popri brankárovi otvoril skóre. V 16. minúte po akcii Obuch - Némethy - Šimek posledne menovaný tvrdou strelou k žrdi prestrelil Janšáka – 0:2. O sedem minút na to vysunul Némethy kolmou prihrávkou do brejku Valsu, ktorý nedal Janšákovi šancu a zvýšil už na 0:3. Domáci sa snažili, loptu držali na kopačkách častejšie, no šťastie skúšali najmä strelami z diaľky a zo štandardných situácií. V 37. minúte bol faulovaný v šestnástke Paldauf a Hikel znížil na 1:3.

Hneď v prvej minúte druhého polčasu napálil zo šestnástky loptu do brvna Madro. V 56. minúte vybojoval loptu v strede Némethy, vysunul Valsu, ktorý spätnou prihrávkou z bránkovej čiary našiel nabiehajúceho Némethyho a ten zvýšil na 1:4. V 68. minúte po priamom kope Horeša vyrazil brankár loptu pred dobiehajúceho Šimeka, ktorého následne fauloval. Pokutový kop premenil Horeš1:5. O dve minúty zahrávali ďalší pokutový kop pre zmenu domáci po ruke Pechu. Hikel s prehľadom skóroval na 2:5.

Pred 140 divákmi s chybami rozhodoval Jaroš.

HRÁČ ZÁPASU: Némethy.

Brestovec do toho!!






Článok v KOPANIČIAR-exprese:


článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .