pozadie
        logo Brestovec





   logo FK Stará Myjava    logo FK Stará Myjava


Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 10 kolo
8. 10. 2023
FK Stará Myjava (1) : (2) TJ Jednota Brestovec





vysledok




DERBY JE NAŠE, SME PRVÍ V TABUĽKE 7. LIGY.
Stará Myjava – Brestovec 1:2 (0:0)
HODNOTENIE ZÁPASU:

1. Po dlhej šnúre bez prehry Staromyjavčania v derby zaváhali proti kvalitnému súperovi. V úvode zápasu sa hrala taktická partia. Viac streleckých príležitostí si vypracovali hostia, ktorí boli nebezpeční v prechode do útoku. Domáci hrozili štandardnými situáciami. Snažili sa tlačiť pred Hučka, no zároveň museli dávať pozor vzadu, keďže brejkové situácie v podaní Brestovca boli nebezpečné. V prvom polčase si hostia vypracovali 4 gólové príležitosti, keď najväčšiu mal v 35. minúte Kubica po kombinácii Valsu s Obuchom. No v brejku brankár Oravec jeho strelu vyrazil. Ešte pred tým však mohol byť vylúčený domáci obranca, ktorý v gólovej príležitosti zostrelil tesne pred 16-kou Valsu.

2. Góly začali padať až po prestávke. V 53. minúte sa lišiackym faulom, ktorý unikol pozornosti hlavného rozhodcu, dostal k lopte Oríšek, jemným centrom našiel na 5-ke úplne voľného Lacušku a ten hlavou otvoril skóre (1:0). Hostia mohli odpovedať hneď o 3 minúty, no tutovku Kubicu po delovke Pechu zneškodnil Oravec. Domáci mohli ísť do vedenia na (2:0) o ďalšiu minútu, keď po spätnej prihrávke Oríšek trafil zo 16-ky brvno. V 61. minúte sa po rohu v šestnástke lopta dostala na zadnú žrď k Horešovi, ktorý krížnou strelou vyrovnal na 1:1. Po strate lopty sa o 2 min[tz z brejku presadil Kubica, ktorý prestrelil Oravca – 1:2. V ďalšom priebehu hry domáci zostali zaskočení a nedokázali si vytvoriť súvislý tlak. Dve nádejne sa rozvíjajúce príležitosti zostali nevyužité, pričom hlavne tá Oríškova po centri bývalého hráča Brestovca Tamylovycha "smrdela" gólom. Podobne skončili aj príležitosti Brestovca na navýšenie skóre, pričom najväčšiu mal Valsa po prihrávke Kubicu, no zo 6 m takmer pred prázdnou bránou netrafil loptu. Hostia tak z derby brali zaslúžene všetky tri body.

Hráči zápasu: Oríšek - Šimek

Brestovec do toho!






Článok v KOPANIČIAR-exprese:



článok z novín
článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu



FOTO z KOPANIČIAR-expresu:



FOTO z novín





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .