pozadie
        logo Brestovec





   logo FK Veľká Hradná


Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 12. kolo
22. 10. 2023
TJ Družstevník Veľká Hradná (3) : (4) TJ Jednota Brestovec





vysledok




Článok v KOPANIČIAR-exprese:


článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



VYHRALI SME NAPÍNAVÝ ZÁPAS VO VEĽKEJ HRADNEJ
… a udržali sme si tým prvenstvo v tabuľke 7. ligy ObFZ Trenčín.

TJ Družstevník Veľká Hradná - TJ Jednota Brestovec 3:4 (1:2).

HODNOTENIE ZÁPASU:

1. V 15. minúte domáci Nemanja Radenovič po chybe brestovského obrancu strelou zo 16-ky mieril vedľa. O 5 minút Brestovčania vyšachovali obranu hostí a po priťuknutí Valsu, Némethyho veľkú príležitosť kryl brankár Guňovský. V 27. minúte vyrazil strelu Némethyho brankár Guňovský iba pred seba a dobiehajúci Patrik Kubica dorazil loptu do prázdnej brány - 0:1. O 2 minúty sa do veľkej šance dostal Obuch, ale trafil iba brankára. V 32. minúte uvoľnil Valsa Némethyho, ale ten osamotený v pokutovom území trafil iba brankára. V poslednej minúte polčasu mohli domáci vyrovnať, ale Havlík strelu zo 16 metrov chytil.

2. Domácim vyšla akcia v 52. minúte, keď po výkope brankára loptu spracoval v pokutovom území Nemanja Radenovič, prihral Michalovi Kováčovi, ktorý z 10 metrov nedal Havlíkovi šancu 1:1. Hneď o minútu po akcii Valsu s Kubicom zakončoval druhý menovaný vo veľkej šanci len do brankára. V 62. minúte zahrávali domáci rohový kop, po ktorom Nemanja Radenovič dal na 2:1. V 68. minúte vyrazil center Obucha brankár Guňovský iba pred seba a Patrik Kubica loptu upratal k ľavej žrdi na 2:2. O 2 minúty unikol po ľavom krídle Pecha, našiel pred bránou nabiehajúceho Valsu, ktorý v stopercentnej šanci napálil loptu do domáceho brankára. V 75. minúte rozvinuli hráči Brestovca postupnú akciu, v závere ktorej Patrik Kubica vysunul do 16-ky Martina Valsu a ten naklonil misky váh opäť na stranu Brestovca - 2:3. V 79. minúte zahrávali domáci rohový kop, domáci hráč vysokú loptu zobral z hlavy brestovskému obrancovi a domáci vyrovnali na 3:3, gól dal Nemanja Radenovič. V 87. minúte faulovala domáca obrana prenikajúceho Samuela Durca v pokutovom území a nariadený pokutový kop premenil Dominik Némethy - 3:4.

Brestovec do toho!






Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu








späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .