pozadie
        logo Brestovec





   logo TJ SPP Veľké Bierovce - Opatovce    logo TJ SPP Veľké Bierovce - Opatovce


Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 13. kolo
28. 10. 2023 o 14,30 hod.
TJ Jednota Brestovec - TJ SPP Veľké Bierovce - Opatovce - (4) : (1)




VIDEO zo zápasu (resp. nahraný PRIAMY PRENOS):






text k videu





vysledok



VÍŤAZSTVO V ZÁPASE PRVÉHO S TRETÍM.
TJ JEDNOTA BRESTOVEC - TJ SPP Veľké Bierovce Opatovce 4:1 (3:1)

HODNOTENIE ZÁPASU:

1. Hneď v úvodnej minúte sa do veľkej šance dostal domáci Čerešňa, ktorého strelu z rohu päťky vytlačil brankár Patrik Guga na roh. V 10. minúte po akcii Valsu vykopávali hostia loptu z bránkovej čiary. O minútu vyrazili po rohovom kope hostí do protiútoku Brestovčania a Erik Pecha strelou z 25 metrov otvoril skóre zápasu (1:0). O 3 minúty však hostia hádzali aut po zbytočnej strate domácej obrany a nekrytý Tomáš Sivák hlavou vyrovnal (1:1). V 25. minúte zahrávali domáci rohový kop, odrazená lopta sa dostala k Ondrejovi Čerešňovi, ktorý po kľučke vystrelil ľavou nohou a naklonil misky váh opäť na stranu domácich (2:1). Už o minútu spätnou prihrávkou našiel Valsa na päťke Némethyho, ktorý v stopercentnej šanci prestrelil bránku. V 32. minúte získal loptu v pokutovom území hostí Valsa, no veľkú šancu premárnil, podobne ako pribiehajúci Némethy, ktorý trafil len do brankára Gugu. V 38. minúte unikol po pravom krídle Valsa, našiel na päťke úplne voľného Némethyho, no ten vo svojej ďalšej veľkej príležitosti opäť prestrelil Gugovu bránku. O minútu sa do samostatného nájazdu dostal Valsa, no brankár hostí vytesnil ešte aj jeho následnú dorážku. Guga čaroval aj pri ďalších dvoch strelách zdiaľky, keď najskôr vyškriabal Valsove zakončenie pod brvno a o 2 minúty aj Némethyho. V 40. minúte zahrával rohový kop Pecha, hlavička Vrábela šla iba do žrde, našťastie pre domácich, ju vzápätí Marián Šimek doťukol do siete (3:1). V závere prvého polčasu našiel Valsa v šestnástke úplne voľného Pechu, ktorý nikým netiesnený pravou nohou zo siedmich metrov trestuhodne zahodil.

2. V 58. minúte našiel z ľavej strany Čerešňa na päťke osamoteného Valsa, ktorý nastrelil loptu iba do brankára a z následnej odrazenej lopty trafil do ramena na čiare stojaceho obrancu. V 68. minúte, po zlom výkope z päťky sa dostal do šance hosťujúci Hazda, ale Niko Havlík vyrazil na rohový kop. O 3 minúty naťukol Valsa do pokutového územia Čerešňovi, ale jeho strelu zrazili hostia na roh. V 70. minúte po rohu domácich skončila lopta na brvne a z následného rohu sa po trme-vrme presadil Mário Žúrek - (4:1). V 88. minúte po centri Pechu sa dostal k odrazenej lopte Čerešňa, no z 11 metrov netrafil bránu. Veľké Bierovce Opatovce tak po excelentnom výkone domácich odišli z Brestovca s prijateľnou prehrou 4:1.

S prehľadom rozhodoval Igor Murín (AR Senad Bukva, Andrej Škoviera), Delegát zápasu: Pavol Pristaš.

Brestovec do toho!






Článok v KOPANIČIAR-exprese:


článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:


rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:


detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:


Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:


Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):


Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:


H2H





Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):


Videozáznam zo zápasu






Pár FOTO zo zápasu:


foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .