pozadie
        logo Brestovec





   logo Kľúčové


Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 15. kolo
12. 11. 2023 o 15,00 hod.
TJ Jednota Brestovec - Futbalový klub Kľúčové - (6) : (0)




VIDEO zo zápasu (resp. nahraný PRIAMY PRENOS):






text k videu





vysledok



SME MAJSTRI JESENNEJ ČASTI

Brestovec - Futbalový klub Kľúčové 6:0 (2:0).

V poslednom domácom majstrovskom zápase v tomto kalendárnom roku sme rozhodli o tom, že budeme zimovať na prvej priečke tabuľky 7. ligy ObFZ Trenčín.

HODNOTENIE ZÁPASU:

Brestovec premenil na úvodný gól hneď prvú príležitosť, keď v 14. minúte po strele Čerešňu sa brankárom vyrazená lopta dostala k Martinovi Valsovi a ten z troch metrov zasunul do prázdnej brány - 1:0. V 25. minúte rozohrávali domáci na krátko rohový kop, Čerešňa posadil loptu na hlavu Martinovi Valsovi, ktorý preloboval brankára - 2:0. V 27. minúte vyviezol loptu cez polovicu ihriska Šimek a po narážačke s Valsom vo veľkej šanci brankár hostí Šimekove zakončenie vyrazil pred Valsu, ale ten z voleja prestrelil prázdnu bránku. V 31. minúte zahrával z ľavej strany Obuch priamy kop a Vrábel hlavou rozvlnil sito v bráne hostí, ale asistent rozhodcu odmával ofsajd. O 2 minúty išli v samostatnom nájazde na hosťujúcu bránu Čerešňa s Némethym, ale druhého menovaného brankár hostí Branislav Žilka vychytal. V 35. minúte sa po rohu v trme-vrme presadil Vrábel, no AR opäť odmával ofsajd. O minútu zo 16 metrov tvrdou strelou k žrdi zakončoval Némethy, ale Žilka bravúrne zasiahol. V 39. minúte zakončoval nebezpečne hosťujúci Juraj Beňo, ale mieril tesne vedľa. O 3 minúty po priamom kope Obucha hlavičkoval osamotený Horeš tesne vedľa brány.

Hneď v úvode druhého polčasu išiel do samostatného nájazdu z ľavej strany Némethy, ale miesto strely zvolil nepresnú prihrávku na Valsu. V 47. minúte sa Némethy ocitol opäť v gólovej šanci, no Žilka opäť bravúrne zasiahol. V 55. minúte Némethy vysunul do samostatného nájazdu Obucha, no ten takisto zvolil miesto strely nepresnú prihrávku. V 63. minúte Pechovu strelu z voleja Žilka vyrazil pred Némethyho, ale ten prestrelil prázdnu bránku. O 2 minúty utiekol po pravom krídle Valsa, našiel na päťke Némethyho, ale ten osamotený mieril iba vedľa bránky. V 66. minúte Némethy našiel krížnym centrom Erika Pechu, ktorý zo 6 metrov prestrelil Žilku - 3:0. V 79. minúte si center Valsu v 16-ke spracoval Pecha a tvrdou strelou z 11 metrov zvýšil na 4:0. O dve minúty atakoval Erik Pecha rozohrávku hostí, pričom sa mu loptu podarilo získať, obohral brankára a do prázdnej bránky zvýšil na 5:0. V 73. minúte z 25 metrov napriahol ľavou nohou Ondrej Čerešňa a jeho delovka skončila v sieti - 6:0. O dve minúty nahrával Pecha pred prázdnu bránku Valsovi, ale jeho gól AR opäť pre ofsajd neuznal.

Pred 120 divákmi s prehľadom rozhodoval Barančík (AR Čamek, Lukáč).






Článok v KOPANIČIAR-exprese:


článok z novín
článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:


rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:


detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:


Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:


Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):


Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:


H2H





Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):


Videozáznam zo zápasu






Pár FOTO zo zápasu:


foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .