pozadie
        logo Brestovec





   logo Slovan Trenčianska Turná    logo Slovan Trenčianska Turná 2


Majstrovský futbalový zápas
dohrávka 7. ligy - HUMMEL - ObFZ TN - 14. kola
19. 11. 2023
TJ Slovan Trenčianska Turná (2) : (3) TJ Jednota Brestovec





vysledok




Článok v KOPANIČIAR-exprese:


článok z novín
článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



JESEŇ SME ZAKONČILI VÍŤAZSTVOM

… ďakujeme vám všetkým za podporu počas celej polsezóny!

Trenčianska Turná – Brestovec 2:3 (1:1)

V poslednom domácom majstrovskom zápase v tomto kalendárnom roku sme rozhodli o tom, že budeme zimovať na prvej priečke tabuľky 7. ligy ObFZ Trenčín.

Góly: 43. Lacko, 58. vlastný (Žúrek) – 40. Tomašech, 56. Valsa, 81. Pecha
BRESTOVEC: Havlík – Tomašech, Čerešňa, Obuch, Némethy, Pecha, Valsa, Šimek, Žúrek, Horeš, Vrábel (Durec)
Hráč zápasu: Vrábel

HODNOTENIE ZÁPASU:
Prvú nebezpečnú situáciu mali domáci, keď sa Čögley presadil cez ľavé krídlo, no Havlík loptu vyrazil na roh. V 36. minúte nastrelil domáci hráč z priameho kopu žrď. V 40. minúte vnikol do šestnástky Valsa, spätnou prihrávkou našiel na päťke Tomašecha, ktorý strelou do prázdnej brány otvoril skóre - 0:1. Domácim sa podarilo vyrovnať o tri minúty. Presadil sa Lacko.

V 51. minúte po ľavom krídle unikol Čerešňa, našiel na jedenástke voľného Némethyho, no ten vo veľkej šanci prestrelil. V 56. minúte vysunul Valsa po ľavom krídle Čerešňu, ten mu loptu centrom vrátil a rybičkou zo siedmich metrov pridal na 1:2. O dve minúty hostia mohli ísť do brejku. Loptu však stratili. Tá sa dostala k Čögleyovi, ktorý hľadal v šestnástke spoluhráča, no vracajúci sa Žúrek loptu napálil do vlastnej siete. Následne dvakrát spoza šestnástky nebezpečne zakončoval Némethy. V 65. minúte sa do veľkej šance dostal Čögley, no Havlík vyrazil. V 73. minúte sa na brankovej čiare uvoľnil Durec, prihral na jedenástku Némethymu, no Lutišan reflexívne loptu vyrazil. V 79. minúte unikol po krídle Valsa, spätnou prihrávkou našiel nabiehajúceho Durca, ktorý z 12 m prestrelil. O tri minúty skóroval Pecha, ktorý naklonil misky váh na stranu Brestovca - 2:3. V záverečnej minúte ešte domáci po rohu nastrelili spojnicu Havlíkovej brány.

Pred 50 divákmi spoľahlivo rozhodoval Cibulka.

Brestovec do toho!!






Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu








späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .