pozadie
        logo Brestovec





   logo TJ Dolná Súča    logo Dolná Súča - obec



Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 16. kolo
3. 3. 2024
TJ Jednota Brestovec (3) : (2) TJ Slovan Dolná Súča





vysledok




VÍŤAZNÝ VSTUP DO NOVEJ SEZÓNY - DOMÁCE VÍŤAZSTVO V ÚVODE JARI - Brestovec po náročnom zápase zvíťazil.
TJ Jednota Brestovec - TJ Slovan Dolná Súča - 3:2 (2:0)

  

V 4. minúte ušiel domácej obrane Sedláček, ale v samostatnom nájazde ho vychytal Havlík. Z následného protiútoku vysunul Kubica po ľavom krídle Pechu, ktorý našiel pred bránou Martina Valsu a ten otvoril skóre. Už o minútu sa po nedorozumení v domácej obrane dostal do dobrej príležitosti opäť Sedláček, no pri strele zo 16 metrov zakopol. V 15. minúte sa po centri Šturdíka ocitol v dobrej šanci Čerešňa, no z rohu päťky minul. V 20. minúte sa v pokutovom území presadil cez obrancu hostí Pecha no na čiare bravúrne zasiahol brankár Súče Hatnančík. V 33. minúte po centri Némethyho Pecha z päťky mieril rovno do brankára. O 2 minúty posadil Horeš loptu na hlavu Šturdíka a ten zvýšil na 2:0. V 42. minúte si Čerešňa s Némethym vyťukali obranu hostí a Valsa po prihrávke Némethyho prestrelil prázdnu bránku. V nadstavenom čase prvého polčasu našiel Némethy opäť Valsu a ten z 5 metrov opäť prekopol bránku hostí.

Domáci za tieto nepremenené šance pykali po prestávke. V 50. minúte nechali v strede veľa priestoru Sirotnému, ten vysunul do brejku Mária Hláveka, ktorý znížil na 2:1. Hneď o minútu sa v ďalšej šanci ocitol osamotený Valsa, ale aj tentokrát mieril vedľa. V 54. minúte našiel Horeš v malom vápne Pechu, ten však mieril nad. V 60. minúte vyrazil brankár Súče Štrudíkovu hlavičku aj jeho následnú dorážku. V 65. minúte premrhal moment dobrého zakončenia z 10 metrov Nálepa, no ešte našiel voľného Némethyho, ktorého strelu brankár hostí vyrazil. V 83. minúte spadol v domácej 16-ke hráč hostí a rozhodca ukázal na biely bod. Nariadenú penaltu premenil Gajdošík. Minútu po góle hostí unikol po ľavom krídle Čerešňa a jeho center prekvapivo skončil v hosťujúcej sieti. Domáci tak hoci i šťastným gólom, dosiahli nakoniec síce tesné ale zaslúžené víťazstvo.




BRESTOVEC DO TOHO !






Článok v KOPANIČIAR-exprese:



článok z novín
článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu






Pár FOTO zo zápasu:



foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .