pozadie
        logo Brestovec





   logo FKS Nemšová    logo FKS Nemšová



Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 17. kolo
10. 3. 2024
FK Slovan Nemšová (2) : (2) TJ Jednota Brestovec





vysledok




CENNÁ REMÍZA NA PÔDE NEMŠOVEJ.
FKS Nemšová 2:2 (0:2) TJ Jednota Brestovec

  

Brestovčania na zápas 2. kola odvetnej časti vycestovali iba s desiatimi hráčmi do poľa, medzi ktorými boli i navrátilci Caltík a Gaža. V 5. minúte vnikol do 16-ky hostí nebezpečne Marcel Meščánek, ale z uhla brankára Hučka neprekvapil. Hneď z protiútoku vysunul Gaža po ľavom krídle Čerešňu, ktorý po rýchlej kľučke vystrelil a brankár Nemšovej si loptu zrazil do siete - 0:1. V 30. minúte sa do dobrej streleckej pozície dostal Vratko Holíček, ale Hučko jeho strelu kryl. Z následného protiútoku však opäť pohrozili hostia, keď po ľavom krídle unikol Gaža, našiel v 16-ke nabiehajúceho Némethyho, no jeho zakončenie brankár Machara bravúrne vytesnil na rohový kop. V 34. minúte priťukol Čerešňa Gažovi, ktorý krásnou strelou z 25 metrov pod vinkeľ nedal Macharovi šancu - 0:2. V poslednej minúte prvého polčasu získal loptu na polovici domácich Valsa, posunul ju do uličky Obuchovi, no ten v dobrej pozícii krížnou strelou tesne minul.

V 53. minúte odkopával Caltík pri autovej čiare loptu a hráč domácich ho šľapákom tvrdo atakoval, no rozhodcovia prekvapivo darovali aut domácim. Následné autové vhadzovanie s pomocou vetra i teču brániaceho hráča Brestovca skončilo v sieti - 1:2. V 56. minúte vystihol prihrávku domáceho vybiehajúceho brankára Obuch, ale pri jeho zakončení sa ešte Machara stihol vrátiť do brány a zabrániť tretiemu gólu hostí. O minútu neskôr vysunul Gaža Čerešňu a ten v samostatnom nájazde zo 16 metrov zakončil iba nad domácu bránku. V 70. minúte vysunul Caltik kolmicou z vlastnej polovice Valsu, ten vyzvŕtal obranu hostí, ale jeho strelu nemšovská obrana zblokovala. V 75. minúte sa po vyťukaní domácej obrany ocitol v dobrej príležitosti v pok. území Obuch, no namiesto strely volil nepresnú prihrávku. O 3 minúty po rohu Nemšovej hlavičkoval v 5-ke domáci hráč slabo do rúk brankára. V 79. minúte vybojoval loptu na polovici súpera Valsa, vysunul do šance Gažu, no jeho delovka tesne minula bránu domácich. V 85. minúte po hlavičkovom súboji vysunutého domáceho stopéra s hráčom Brestovca, daroval rozhodca Nemšovej priamy kop z 18 metrov. Loptu si postavil Daniel Machara a presnou strelou s podporou vetra vyrovnal na 2:2. Hoci Brestovčania odchádzali do Nemšovej s tým, že aj zisk bodu bude dobrým výsledkom, po zápase boli sklamaní, pretože mali viacej šancí a body mohli získať tri.

Rozhodoval Murín (Minárik, Červeň).




BRESTOVEC DO TOHO !






Článok v KOPANIČIAR-exprese:



článok z novín
článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy




Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .