pozadie
        logo Brestovec





   logo OŠK Trenčianske Stanobce B    logo OŠK Trenčianske Stanobce B



Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 19. kolo
24. 3. 2024
TJ Jednota Brestovec (3) : (0) TJ Družstevník Vlára Ľuborča




VIDEO zo zápasu (resp. nahraný PRIAMY PRENOS):






text k videu





vysledok




FUTBALISTI BRESTOVCA NA VÍŤAZNEJ VLNE.
TJ Jednota Brestovec 3:0 (2:0) TJ Družstevník Vlára Ľuborča

Do úvodnej príležitosti sa dostal v 10. minúte Némethy, ktorý vnikol do pokutového územia, ale namiesto strely zvolil kľučku, lopta mu odskočila a brankár ju kryl. V 33. minúte našiel Obuch prízemným centrom na 16-ke Čerešňu, ktorý otvorils kóre (1:0). V poslednej minúte prvého polčasu prihral Obuch loptu v pokutovom území Valsovi, ktorý sa po následnej skrumáži presadil a zvýšil na 2:0.

Po prestávke pohrozili ako prví hostia, keď sa do brejku dostal Patrik Kozák, ale domáci brankár Havlík pohotovo zasiahol. V 54. minúte išli do protiútoku domáci, ale Valsa po priťuknutí od Némethyho prekopol bránu. V 61. minúte ale už po centri Žúrka prehlavičkoval Martin Valsa brankára a zvýšil na 3:0. V 63. minúte vysunul Némethy do uličky Valsu, ktorý obišiel aj brankára ale z uhla si netrúfol zakončiť, zvolil spätnú prihrávku na Gažu, ktorého strelu z 11 metrov vykopával hosťujúci obranca z bránkovej čiary. V 76. minúte sa po peknej akcii domácicho citol sám pred brankárom Pecha, ale skákajúcou loptou prekopol bránku. V 78. minúte po akcii Pechu zakončil Valsa iba do brankára. V poslednej minúte ešte Valsa nastrelil žrď, odrazenú loptu dokopol Valsa do sita, ale postranný rozhodca odmával ofsajd.




BRESTOVEC DO TOHO !






Článok v KOPANIČIAR-exprese:



článok z novín
článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu






Pár FOTO zo zápasu:



foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu






späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .