pozadie
        logo Brestovec





   logo Očkov



Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 21. kolo
7. 4. 2024
TJ Jednota Brestovec (2) : (3) TJ Družstevník Očkov





vysledok




NEŠŤASTNÁ DOMÁCA PREHRA S OČKOVOM.
TJ Jednota Brestovec 2:3 (2:2) TJ Družstevník Očkov

Brestovčania sa po dlhých mesiacoch po prvýkrát predstavili na domácej pôde v Brestovci. Ako prví pohrozili domáci, keď priamy kop Horeša z pravej strany Kukučka s námahou vyrazil na roh. O 2 minúty hostia z rohu opečiatkovali brvno. V 16. minúte Brestovčania stratili ľahkú loptu na polovici súpera a z rýchleho protiútoku sa presadil Marek Mišák. O 4 minúty sa do ďalšieho rýchleho brejku dostal Patrik Paldauf a taktiež nezaváhal - 0:2. V 21. minúte znížil Martin Valsa, ktorý po prihrávke Némethyho obišiel aj brankára a z uhla skóroval. V 35. minúte nastrelil Horeš v 16-ke do ruky hosťujúceho obrancu a z následnej penalty Dominik Némethy vyrovnal na 2:2.

O 6 minút prenikol po ľavej strane striedajúci Vrábel, ktorý našiel v 5-ke Valsu, no ten hlavou pred prázdnou bránou na loptu nedočiahol. V 65. minúte po rýchlom aute hostí si v trme-vrme Brestovčania zrazili loptu do vlastnej brány, gól bol pripísaný Matejovi Čechvalovi. V 73. minúte z priameho kopu opečiatkoval Ďuriš brvno domácej brány. O 2 minúty sa po akcii domácich dostal k odrazenej lopte Némethy, avšak prekopol takmer prázdnu bránu. O ďalšie dve minúty Valsa obohral brankára Kukučku, po ktorého zákroku Valsa padol na zem, ale rozhodca ďalšiu penaltu pre domácich neodpískal. Zápas, ktorému by viac náležala remíza.

Zápas sledovalo 230 divákov. Žlté karty: 2-3. Rozhodoval Andrej Škoviera (AR - Svetkovič, Bezdek).




BRESTOVEC DO TOHO !






Článok v KOPANIČIAR-exprese:



článok z novín
článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu






Pár FOTO zo zápasu:



foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .