pozadie
        logo Brestovec





   logo TFK Záblatie



Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 22. kolo
14. 4. 2024
Trenčiansky futbalový klub 1939 Záblatie (1) : (3) TJ Jednota Brestovec





vysledok




FUTBALISTI BRESTOVCA SPÄŤ NA VÍŤAZNEJ VLNE
ZO ZÁBLATIA VEZIEME TRI BODY - CENNÉ VÍŤAZSTVO NA PÔDE TRENČIANSKEHO FUTBALOVÉHO KLUBU ZÁBLATIE.
TFK 1939 Záblatie 1:3 (0:1) TJ Jednota Brestovec

V 22. kole VII. ligy sa futbalisti Brestovca predstavili na trávniku mužstva TFK 1939 Záblatie, ktorí si po prekvapivo vysokej výhre na trávniku Trenčianskych Stankoviec brúsili zuby aj na aktuálneho lídra sútaže. Prvú vyloženú šancu si vypracovali hostia v 27. minúte, keď sa do samostaného nájazdu dostal Valsa, ale jeho strela skončila iba na žrdi domácej brány. O dve minúty neskôr, po individuálnej akcii Valsu a jeho následnom zakončení skončila lopta na brvne a dobiehajúci Erik Pecha hlavou doťukol do prázdnej brány.

Do 2. polčasu vstúpili lepšie domáci, keď v 50. minúte zakončoval Judali Echreme Jerbeche Nkokolo, no brankár Havlík spoľahlivo zasiahol. Havlík svoje mužstvo podržal aj o 2 minúty neskôr pri nájazde Jančoviča. V 54. minúte sa dostal do brejku Valsa, ktorý chcel prelobovať brankára, ale prekopol bránu. V 57. minúte sa domácim podarilo zaslúžene vyrovnať, keď sa po vyťukaní brestovskej obrany presadil Denis Šumichrast. Následne sa do dvoch brejkov v priebehu dvoch minút dostal aj Pecha, no zakaždým mieril tesne vedľa. V 63. minúte nacentroval Šturdík loptu na hlavu Pechu, no ten nikým nekrytý mieril iba do náručia brankára. V 79. minúte získal Brestovec loptu na polovici súpera a po prihrávke Pechu sa krížnou strelou z 18-tich metrov presadil Gaža - 1:2. O 3 minúty vysunul Šturdík do samostatného nájazdu Martina Valsu, ktorý obišiel aj brankára a do prázdnej bránky zvýšil na 1:3. Brestovec tak zaslúžene vezie zo Záblatia 3 veľmi dôležité body.

Rozhodoval Burian (Malík, Síleš), ŽK: 1-1.



BRESTOVEC DO TOHO !





Článok v KOPANIČIAR-exprese:



článok z novín
článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad



Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy




Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .