pozadie
        logo Brestovec





   logo Horná Súča



Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 23. kolo
21. 4. 2024
TJ Jednota Brestovec (9) : (2) FK Horná Súča




VIDEO zo zápasu (resp. nahraný PRIAMY PRENOS):









vysledok




KANONÁDA DOMÁCICH NA ŠTADIÓNE POD SOLNISKOM
TJ Jednota Brestovec 9:2 (3:1) FK Horná Súča

23. kolo najvyššej oblastnej súťaže prinieslo zaujímavý súboj aktuálneho lídra TJ Brestovec s futbalistami Hornej Súče, ktorí po jesennej časti okupovali 2. miesto tabuľky. Zároveň mali domáci futbalisti súperovi čo vracať, nakoľko v prvom meraní síl odišli Brestovčania z Hornej Súče naprázdno. Domáci sa ujali vedenia v 3. minúte, keď sa v šestnástke predral obranou Súče Pecha, spätnou prihrávkou našiel Valsu a ten sa už v takýchto situáciách nemýli – 1:0. V 15. minúte sa hosťom podarilo vyrovnať. Dohnan pasom za obranou našiel Panáka, ktorý popri Hučkovej nohe strelou po zemi nezaváhal – 1:1. V 25. minúte hľadal Kubica kolmou prihrávkou Pechu. Ten na loptu nedočiahol, avšak po nedorozumení obrancu s vybiehajúcim brankárom sa tá dostala k Pechovi, ktorý dal do prázdnej brány na 2:1. V 45. minúte sa po prihrávke Némethyho uvoľnil Valsa a zvýšil na 3:1.

V 52. minúte po centri Obucha odvrátili hostia loptu na hlavu Pechu, ktorý zo šiestich metrov pohodlne zvýšil na 4:1. O päť minút už bolo 5:1, keď Pecha vysunul Valsu a ten znova nezaváhal. V 69. minúte hostia znížili, keď sa presadil Adam Coník – 5:2. V 76. minúte sa po akcii Čerešňa - Pecha - Valsa posledný menovaný presadil znova a zvýšil na 6:2. Už o dve minúty sa po ďalšej peknej akcii domácich presadil opäť Valsa – 7:2. Valsa skóroval aj v 88. minúte, keď po prihrávke Némethyho pečatil svoj dvojitý hetrik. Skóre stretnutia uzavrel Šturdík, ktorý zúžitkoval Némethyho center.

Pred 100 divákmi rozhodoval s chybami Nagy.




BRESTOVEC DO TOHO !






Článok v KOPANIČIAR-exprese:



článok z novín
článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad


Valsa


Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H



Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu






Pár FOTO zo zápasu:



foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .