pozadie
        logo Brestovec





   logo FK Stará Myjava



Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 24. kolo
8. 5. 2024
TJ Jednota Brestovec (1) : (2) FK Stará Myjava




VIDEO zo zápasu (resp. nahraný PRIAMY PRENOS):









vysledok




NEČAKANÁ DOMÁCA STRATA V DERBY ZÁPASE
TJ Jednota Brestovec - 1:2 (0:2 / 1:0) - FK Stará Myjava

25. kolo najvyššej oblastnej súťaže prinieslo dlhoočakávané lokálne derby V príjemnom májovom počasí sa na Brestovci pred 450 divákmi predstavil tradičný rival zo Starej Myjavy.

V 6. minúte sa po pravom krídle predral Valsa, ktorý prízemným centrom hľadal Némethyho, loptu však obrana odvrátila pred nabiehajúceho Čerešňu a jeho strelu pred bránkovou čiarou vykopol obranca Starej Myjavy. O 5 minút sa v súboji s domácim stopérom presadil Sivák a popri padajúcom brankárovi Havlíkovi strelou k žrdi otvoril skóre. V 33. minúte po zle rozhohratom priamom kope domácich sa do brejku opäť dostal Sivák a zvýšil na 0:2. O 10 minút bol blízko k zníženiu Némethy, ktorému šancu vypracoval Čerešňa, ale jeho strelu obetavo opäť zblokovala obrana hostí.

Do druhého polčasu nastúpili futbalisti Brestovca so snahou zvrátiť nepriaznivý výsledok. Hneď v 49. minúte si streleckú pozíciu pripravoval Erik Pecha a jeho delovka vykrútila ruky brankárovi Oravcovi tak, že lopta skončila v site - 1:2. V 56. minúte po rohu hostí zakončoval nebezpečne Konečný, no Havlík na čiare chytil. Už o minútu sa z pravej strany preštrikoval Gaža, no Oravec na čiare reflexívne zasiahol. V 58. minúte bol po druhej žltej karte vylúčený hráč hostí Ján Viselka. Už o minútu po centri Pechu Valsa z voleja osamotený zakončoval zo 6 metrov tesne nad. V 65. minúte vyškriabal Oravec priamy kop Obucha spod vinkľa na roh. O 5 minút sa do ďalšieho samostatného nájazdu dostal Sivák, no Havlík Brestovec podržal. V 87. minúte sa v 16-ke prekľučkoval Obuch, ale jeho strela iba lízla brvno. V nadstavenom čase z ľavej strany prihral Pecha spätne na 5-ku Vráblovi, ktorého strelu obranca vytlačil na roh. V nadstavení ešte po centri Pechu Kubica nožnicami prekopol. Potvrdilo sa, že derby nemá favorita a Stará Myjava, ktorá dala do hry viac srdiečka, tak prekvapivo vezie z Brestovca tri body.


BRESTOVEC DO TOHO !






Článok v KOPANIČIAR-exprese:



článok z novín
článok z novín


článok z novín - foto
článok z novín - foto
článok z novín -foto



Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad




Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H






Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu










Pár FOTO zo zápasu:



foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu

foto zo zápasu





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .