pozadie
        logo Brestovec





   logo FK Veľká Hradná



Majstrovský futbalový zápas
7. liga - HUMMEL - ObFZ TN - 27. kolo
19. 5. 2024
TJ Jednota Brestovec (6) : (4) TJ Družstevník Veľká Hradná




VIDEO zo zápasu (resp. nahraný PRIAMY PRENOS):









vysledok




POTREBNÁ DOMÁCA VÝHRA S VEĽKOU HRADNOU
TJ Jednota Brestovec 6:4 (2:1 / 4:3) TJ Družstevník Veľká Hradná

Skóre otvorili domáci, keď Gaža poslal z ľavej strany prízemný center do pokutového územia a Michal Obuch loptu doťukol do prázdnej brány. V 28. minúte sa po nedôraznom odkope Brestovca dostal k lopte Milan Múčka, ktorý prízemnou strelou vyrovnal na 1:1. V poslednej minúte prvého polčasu vnikol do pokutového územia Gaža, ktorý posunul loptu Ondrejovi Čerešňovi a ten strelou k žrdi opäť naklonil misky váh na stranu domácich.

V 2. polčase hneď z úvodnej akcie centroval loptu do 16-ky Obuch, lopta prešla na Martina Valsu a ten zvýšil na 3:1. V 50. minúte, po zbytočnom faule, kopali hostia priamy kop, pričom brankár Hučko vyrazil loptu pred seba a hostia na trikrát dorazili loptu do siete. Úspešným strelcom bol Roman Hlatký. V 59. minúte fauloval v 16-ke hosťujúci brankár Gažu a nariadenú penaltu so šťastím premenil Martin Valsa. Hneď po rozohrávke faulovali domáci Radenoviča a Marek Ševčík z priameho kopu bombou od žrde znížil na 4:3. V 75. minúte bol pred 16-kou faulovaný Obuch, štipľavú strelu Gažu z priameho kopu brankár vyrazil pred seba a dobiehajúci Erik Pecha ju dorazil do prázdnej brány. V 80. minúte po rohu hostí zachraňoval po hlavičke Radenoviča Hučko na bránkovej čiare. O 4 minúty domáci zahrávali rohový kop, lopta sa dostala k Martinovi Valsovi, ktorý z voleja zvýšil na 6:3. V 88. minúte sa ešte hosťom podarilo znížiť strelou Nemanja Radenoviča na konečných 6:4.

Vo vynikajúcom, slušnom zápase zásluhou oboch celkov (domáci aj hostia predviedli výborné výkony) pred 180 divákmi s prehľadom rozohodoval Imrich Nagy (AR Peter Maraz, Sandra Matejovičová).
ŽK: 1-2.

BRESTOVEC DO TOHO !






Článok v KOPANIČIAR-exprese:



článok z novín



Rýchly prehľad zápasu:



rýchly prehľad



Detailný prehľad zápasu:



detailný prehľad




Delegované osoby a štadión:



Delegované osoby a štadión



Zostavy zápasu:



Zostavy



Aktuálna tabuľka (k tomuto kolu - zápasu):



Aktuálna tabuľka
Aktuálna tabuľka - vysvetlivky


Aktuálna tabuľka - celkovo




H2H:



H2H






Videozáznam zápasu (je v záložke VIDEOZÁZNAM):



Videozáznam zo zápasu










Pár FOTO zo zápasu:



fotografie

fotografie

fotografie

fotografie

fotografie

fotografie

fotografie

fotografie

fotografie

fotografie

fotografie





späť na predošlú stránku    >>>       

späť na hlavnú stránku    >>>       

           .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .            .